VIDEO | Autostrada ca pista de decolare-aterizare in Estonia si Ucraina

a10Bai, nu vreau s-o dam in scenarita, dar parca ni se pregateste ceva. Si am sa va spun de ce. La intervale mici de timp, in Estonia si in Ucraina au fost efectuate exercitii care presupun utilizarea autostrazilor ca piste de decolare-aterizare pentru avioanele militare.

In Estonia, cei care au facut acest lucru au fost americanii cu ale lor A-10 de la Whiteman Air Force Base, care-s momentan trimise la Baza Amari.

Exercitiul a avut loc in nordul tarii, pe autostrada Jägala-Käravete.

Ceva mai spre Rusia, in Ucraina vecina si prietena, a avut loc tot in aceasta perioada exercitiul Heavenly Shield 2016, in cadrul caruia avioane Su-24 si MiG-29 au… aterizat si decolat (de) pe autostrada!

V-am spus ca nu-s adeptul teoriilor conspiratiilor, da’ nu pot sa nu remarc faptul ca astia exerseaza decolarea-aterizarea de pe autostrazi in timp ce rusii isi aduna ostirile la granitele ilegale cu Ucraina. Si nu mai speculez mai departe.

Foto via The Aviationist

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Ăștia chiar au autostrăzi? După paranghelia din estul sălbatic,ivanii ne-au arătat că tot ce zboară ajunge la fiare vechi. Deci,e mișto cu aterizări-decolări de pe cîmp pe timp de pace,dar la o cafteală pe bune,no să mai aibă ce ateriza pe ‘autoband’. Viață lungă și prosperă.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x