Scoala Altfel la Aeroportul Tuzla. Un mare bravo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cei de la Aeroportul Tuzla au o initiativa extrem de misto, aceea de a le arata pustilor cu ce se mananca aviatia. Ba chiar cei care-s talentati la pozat pot sa castige si-un zbor.

„Aeroportul Tuzla se pregăteşte să primească oaspeţi de seamă. Cei mai curioşi copii vor avea o săptămână la dispoziţie pentru a înţelege ce înseamnă munca de pilot, inginer de aviaţie, însoţitor de bord sau pompier de aeroport şi vor vedea de aproape avioanele, elicopterele şi simulatoarele.

Săptămâna altfel este ocazia perfectă de a face cunoştinţă cu profesioniştii Aeroportului Tuzla. Începând de luni, 6 Aprilie 2015 aproape 2000 de copii vor ajunge la prezentările pe teme aviatice organizate aici.

Turul celor mici va începe cu o vizită la hangar şi cu explicaţii din partea unui specialist. Elevii vor putea să vadă avioanele de pe calea de rulaj şi chiar să intre în simulatorul de zbor pentru o lecţie unică. Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla va fi şi ea gazdă pentru cei mai îndrăzneţi, care vor să se famniliarizeze cu cea mai modernă tehnică de salvare.

Aeroportul Tuzla va fi vizitat de copii de la şcoli şi grădiniţe din Tuzla, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Negru Vodă şi Bucureşti.

Elevii pasionați de fotografie au ocazia să câștige un zbor cu avionul. Participanții trebuie să posteze pe Facebook o poză din vizita de la Tuzla cu hastgag-ul #AeroportulTuzla. Imaginea care primește cele mai multe Like-uri până pe 20 Aprilie este declarată câștigătoare. Norocosul fotograf va zbura cu avionul deasupra litoralului.”

Via Ziua de Constanta

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x