Supriza iraniana: “Invizibilul” F-313, prins in drum | FotoIranian surprise: The “Invisible” F-313, caught on the way | Photo

f-313Va mai aduceti aminte de Qaher F-313? Da, avionul construit in Iran despre care care s-a povestit ca ar fi stealth si generatia a V-a.

Ei bine, dupa ce o lume intreaga a ras de iranieni pentru ca n-au prezentat un avion ci o… macheta, iata ca acestia lovesc din nou.

Qaher F-313 a fost prins in drum! Nu, n-a facut pana, ci a fost pozat pe drumul spre pista, zic carcotasii. Si pentru vorbim despre o macheta, iranienii au incarcat-o pe un trailer si au plimbat-o prin baza aeriana, doar-doar s-o speria careva de noua lor arma.

Imaginea a devenit viral pe internet iar acum o lume intreaga… rade de iranieni.


f-313Do you remember the Qaher F-313? Yes, the Iranian fighter jet plane wich is supose to be stealth and fifth generation.

Well, after the whole world laughed of Iranians because they presented a… mockup plane, they strike again.

Qaher F-313 was caught on the way! No, it didn’t flew (it’s a mockup,obvious) but instead was photographed on the way to the runway. The Iranians loaded it on a trailer and gave it a litle spin through an airbase, only just they will scare someone with their new weapon.

The image has gone viral on the internet.

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
enzoAdmincristianJohnny Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Johnny
Guest
Johnny

Esti sigur ca astia n-au cum sa aiba un avion de generatia a V-a si ca asta e doar o macheta ? Doar intreb, nici eu nu ma astept ca ei sa aiba un nivel prea avansat la capitolul asta.

cristian
Guest
cristian

Si atunci, cum au pus mana pe o drona americana de ultima generație, spărgându-i codul de acces si dirijând-o pur si simplu spre aterizare ?

Se pare ca au totusi resurse mai mari decat se crede. Asa ca, eu n-as fi 100% sigur ca este o macheta.

enzo
Guest

Niste mici paranteze daca imi permiteti:
– sarbii au doborat 117 utilizand un radar modificat cu care au reusit sa ghideze racheta AA suficient de aproape de aparat incat sistemul propriu de cautare a tintei sa intre in functiune, se pare a ca fost o detonare de proximitate. Din cate stiu un aparat a fost doborat si inca unul gav avariat.
– parca F22 era de generatia V si practic singurul avion veritabil de generatia V din lume.