Atotputernicul Kim e si pilot | VIDEO

kimKim Jong-Un, liderul atotputernic al Coreei de Nord, nu este doar cel in jurul caruia se invarte soarele (sesizam ironia grosolana, da?), ci si un exceptional pilot, mult mai bun decat oricare din acest colt de univers.

Lasand gluma la o parte, desi e foarte greu, propaganda comunista de la Pyongyang a dat publicitatii recent un scurt clip video in care Kim cel rotofei piloteaza un Antonon An-148.

El Lider Maximo s-a asezat cu toate kilogramele in plus pe care le are pe locul din stanga al avionului, si-a aruncat un ochi peste checklist, a pus motoarele in plin si a decolat spre zarile albastre care l-au imbratisat asa cum razele de soare imbratiseaza picaturile de roua…

Bine, trecem peste. Dupa un scurt zbor, Kim Force One a revenit pe pista ghidat de de mana gingasa si fina, dar totusi ferma si sigura, a celui mai iubit fiu al poporului nord-corean.

Recunosc, e greu ca o asemenea „stire” sa fie redata fara ironie din moment ce chiar si in clipul ultra editat al comunistilor coreeni este evident ca adevaratul pilot, care s-a aflat pe locul din dreapta, a fost cel care a pilotat tot timpul.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Toți parvenitii care ajung la puterea unei tari le știu pe toate.

Valentin

tara cu un singur gras…acum si pilot!

albert

Nu stiu daca e legat de 1 aprilie,dar iata un avion usor produs de Coreea de Nord:
http://kcnawatch.nknews.org/article/e4yu

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x