Boeing a aruncat prosopul: Contractele cu Iranul au fost anulate

Foto: Boeing
Boeing a aruncat prosopul dupa decizia presedintelui Trump de a sanctiona din nou Iranul si a anulat contractele cu Iran Air si Aseman Airlines.

Un purtator de cuvant al companiei a declarat pentru AFP ca Boeing si-a luat gandul de la acorduri.

„Nu am livrat niciun avion Iranului si, pentru ca nu mai avem licenta de a le vinde aparate, nu vom livra nimic”, a spus acesta.

Boeing urma sa incaseze in jur de 20 de miliarde de dolari din doua contracte obtinute in Iran.

Iran Air a comandat 50 de B737 si alte 30 de B777 pentru 16,9 miliarde de dolari, iar Aseman Airlines a comandat de asemenea 30 de B737 Max pentru 3 miliarde de dolari.

Europenii de la Airbus, si ei afectati de decizia lui Trump, nu au anuntat inca ce vor face, avand de asemenea contracte de aproape 20 de miliarde de dolari cu Iranul.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Aici,Trump na avut viziune și a fost sfătuit prost. Adat cu bîta’n baltă,cum zicem noi. La ora actuală perșii stau pe un munte de: £ € $ ¥,petrol și gaze pe care vor sal schimbe cu tehnologie. Singurii,care nu au acces la bunătațile perșilor sînt evreii și gringo,care au intrat în fibrilații,fac spume și atac cerebral și ameniță pe toată lumea. Airbus,le pot oferii perșilor toată gama de avioane și elicoptere de care au nevoie.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x