Un Boeing al Tarom s-a intors pe Otopeni cu un geam fisurat

Un Boeing 737-700 al companiei Tarom a revenit pe Aeroportul Otopeni la o ora de la decolare cu un geam fisurat.

Avionul inmatriculat YR-BGG (17 ani vechime) a decolat joi dimineata spre Barcelona, insa a revenit la Bucuresti in momentul in care s-a constatat ca exista o usoara fisura la unul dintre geamuri.

„Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700 (YR-BGG), care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială. Ne scuze pentru inconvenient, şi vă reamintim că prioritatea Companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi echipajului său”, se arata in comunicatul Tarom.

Din nou vreau sa remarc faptul ca, desi apar incidente si la companiile romanesti, acestea sunt rezolvate fara ca siguranta pasagerilor sa fie pusa in pericol in vreun fel.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x