Blue Air oferă o schimbare gratuită a datelor de zbor pentru 2021

Read Time:1 Minute, 4 Second

Compania Blue Air a lansat o nouă ofertă adaptată călătoriilor cu avionul în pandemie și propune o schimbare gratuită a datei zborului pentru biletele achiziționate de la ei.

Conform unui comunicat de presă, cei care își cumpără biletele de avion de pe site-ul Blue Air au de acum inclusă opțiunea schimbării datei de călătorie.

”Toate rezervarile noi efectuate pe site-ul flyblueair.com au INCLUSA optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara plata taxei de schimbare a datelor de calatorie.”

Ținând cont de volatilitatea ce caracterizează această perioadă, confortul de a ști că își poți schimba data de pe biletele de avion fără a plăti o suprataxă poate fi o carte câștigătoare.

Atenție însă! Dacă vreți să schimbați data zborului ați putea totuși să achitați o diferență în bani.

”Oferta este valabila pentru toate rezervarile efectuate pana la 31 decembrie 2021, pentru toate zborurile si toate destinatiile din calendarul Blue Air. Schimbarea datelor de calatorie se va realiza in mod gratuit, o singura data, plătindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.”

Cu alte cuvinte, dacă îți cumperi acum bilete pentru Londra, să zicem, în iunie, dar vrei să le schimbi apoi data pentru perioada Crăciunului, când biletele sunt mai scumpe, vei fi nevoit să achiți diferența.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Acord între Airbus Helicopters și IAR Brașov pentru ”personalizarea elicopterului H145M”
Next post Modernizarea avioanelor Su-25 ale Bulgariei