Baza 57 Aeriană are un nou comandant

Read Time:1 Minute, 3 Second

Comandorul Nicolae Crețu este noul comandant al Bazei 57 Aeriene de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, după trecerea în rezervă a comandorului Adrian Popescu.

Recent, la MK, așa cum este cunoscută baza de la malul Mării Negre, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unității și a drapelului de luptă.

Noul comandant este și șeful Serviciului Sprijin Aerian pentru Forțele pentru Operații Speciale și revine în Baza 57 după 21 de ani, conform unei informări a Forțelor Aeriene Române.

”Este o zi deosebit de importantă pentru mine doarece în urmă cu 21 de ani am venit pentru prima oară în această unitate în calitate de pilot proaspăt ieșit de pe băncile Academiei Forțelor Aeriene. Îmi doresc ca împreună să ridicăm unitatea în care ne aflăm la cel mai înalt nivel posibil, astfel încât să corespundă cerințelor Statului Major al Apărării, standardelor NATO și așteptărilor partenerilor prezenți alături de noi în bază.”

Comandorul Popescu, fost pilot de MiG-21 LanceR, predă comanda Bazei 57 după 4 ani și trece în rezervă.

”Am preluat acum patru ani comanda acestei unități, am crescut împreună această bază iar acum vă las pe dumneavoastră să o duceți mai departe. Vă mulțumesc tuturor și vă urez să ajungeți cu toții în acest moment. ”

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kanakidis simona

SPOR LA LUCRU

Previous post Statele Unite trimit avioane F-22 în Polonia
Next post Canadienii preiau misiunea NATO enhanced Air Policing din România
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x