Boeing 787 ramane la sol, compania anunta mai multe teste

787 lotAparatele de linie Boeing 787 Dreamliner raman in continuare consemnate la sol, in timp ce compania americana anunta mai multe teste ce vor fi efectuate in perioada urmatoare.

In data de 25 martie, un aparat Boeing 787 a efectuat un zbor test si se parea ca revenirea la stadiul operational a flotei mondiale de Dreamliner este o chestiune de zile. Mai mult, se avansa chiar ideea unui zbor de recertificare a avionului la sfarsitul lunii martie.

Lucrurile nu stau insa tocmai asa. Un Dreamliner a zburat, din nou, luni, 1 aprilie, insa a fost vorba de un nou test iar din informatiile lansate de Boeing astfel de zboruri vor mai in perioada urmatoare, semn ca problemele nu au fost inca rezolvate.

„Zborul de luni nu a avut legatura cu programul de recerficare. Acesta va continua in perioada urmatoare”, se arata intr-un comunicat Boeing.

Din ce se estimeaza in aceste momente, americanii au reolvat problema bateriilor care au provocat intreaga criza a Dreamliner-ului, insa vor sa verifice si sistemele conexe pentru a evita alte probleme similare in timpul sau dupa recertificarea aparatului.

Avioanele Boeing 787 Dreamliner din intreaga lume sunt consemnate la sol din luna ianuarie.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x